


100 g dabīgas aprikozes
100 g žāvētas plūmes
100 g dzērvenes
100 g rozīnes
100 g ķirbju sēklas
1 ēd. k. medus
1 ēd. k. burbons
1 tāfelīte tumšā šokolāde
Pagatavošana
Ņemam Zelta Rieksts aprikozes, žāvētās plūmes, dzērvenes, rozīnes, ķirbju sēklas un ēdamkaroti medus un visu sablenderējam kopā.
Pēc tam pievienojam 1 ēdamkaroti burbona un samaisām.
Un veidojam formas – mazas, apaļas bumbiņas.
Kad bumbiņas izveidotas, liekam tās ledusskapī un ļaujam nedaudz sastingt.
Kad bumbiņas sastingušas, ņemam tumšās šokolādes tāfelīti, izkausējam ūdens peldē. Kad šokolāde izkususi, ņemam trifeles un iemērcam/ ieglazējam tajā. Glazētas trifeles ieliekam un paturam ledusskapī apmēram 10 minūtes. Dekorējam ar Zelta Rieksts kokosriekstu skaidiņām.
Lai labi garšo! 🙂
Recepte tapusi sadarbībā ar Inu Poliščenko īpaši Ziemassvētku laikam.