


250 gr maskarpone krems
400 ml saldais krējums
250 gr pūdercukurs
1 paciņa dāmu pirkstiņi
50 gr Zelta Rieksts mandeļu skaidiņas
100 gr kakao pulveris
2 tasītes dubulā espresso
3 ēd.k. rums
50 gr Zelta Rieksts dzērvenes
Pagatavošana
1. Ar mikseri lēni saputo 125 gr maskarpone kremu, 200 gr saldo krējumu, 125 gr pūdercukuru un rumu ( šajā receptē tika izmantots Ron Zacapa rums ). Pēc laika, pievieno atlikušo daudzumu krema, saldā krējuma un pūdercukuru. Svarīgi! Lai iegūtu krēmīgu masu sākumā puto lēnām, pakāpeniski palielinot ātrumu.
2. Uzvāra kafiju. Dāmu pirktiņus izmērcē kafijā. Svarīgi! To daram ātri, lai pirkstiņi nepaliek mīksti un neizjūk. Secīgi kārto traukā pirkstiņus, mērci, mandeļu skaidiņas.


3. Kad krēmīgā masa un dāmu pirkstiņi ir salikti bagātīgi apkaisa ar kakao un dekorē ar dzērvenēm.
Lai labi garšo! 🙂
Recepte tapusi sadarbībā ar Inu Poliščenko īpaši Ziemassvētku laikam.