


Indijas rieksti 100g
Mandeles 100g
Lazdu rieksti 100g
Kļavu sīrups 5 ēd.k.
Kakao 4 ēd.k.
Vaniļas ekstrakts 1 tējk.
Kokosriekstu eļļa 5ēd.k.
Kokosriekstu skaidiņas – dekorācijai
1 sauja mīlestības :)
Pagatavošana:
Virtuves kombainā sasmalcina riekstus, pārber bļodā un pievieno kļavu sīrupu, vaniļas ekstraktu, un kausētu kokosriekstu eļļu. Visu sajauc kopā un ar rokām veido bumbiņas. Dekorē ar kokosriekstu skaidiņām un liek ledusskapī atdzesēties uz 1 stundu.
Ja ir saglabājusies kāda konfekšu kaste – piepildi to ar paša gatavotajiem gardumiem, kas būs lieliska dāvana dodoties ciemos, jo trifeles gatavotas paša rokām un no sirds.
Lai labi garšo!