


2 glāzes lazdu riekstu
¼ glāzes kakao
¼ glāzes kausēta kakao sviesta
¼ glāzes saldinātāja pēc izvēles
½ tējk. Himalaju sāls
1/3 glāzes riekstu piena (es izmantoju mandeļu) vai pievienot pēc vajadzības
Pagatavošana
Sākumā jāpagatavo lazdu riekstu sviests – tas var aizņemt kādu laiku, tāpēc šoreiz jādraudzējas ar pacietību!
Riekstus maļ līdz sviesta konsistencei (blenderī vai virtuves kombainā), ja vēlas izteiktāku lazdu riekstu garšu, ieteicams ir riekstus vispirms apgrauzdēt.
Pievieno pārējās sastāvdaļas un sablenderē līdz krēmīgai nutellas konsistencei.
Piezīmes
Šis našķis iekrīt kategorijā "Bez cukura", jo savu saldinātāju vari izvēlēties pats – stēvija, medus, kļavu sīrups, būtībā visus nekaitīgos cukurus!