


80 g vārītas kvinojas
80 g apceptas vistas filejas
30 g fenhelis
30 g apelsīnu filejas
50 g gaišās vīnogas bez kauliņiem
5 g kinza
20 g olīveļļa
Zelta rieksts salātu mix ar kaņepju sēklām pēc garšas (grauzdēts)
Sāls
1. Kvinoju novāra ūdenī, nokāš un atdzesē.
2. Apcep vistas fileju, pievienojot sāli.
3. Grauzdē sēkliņas uz pannas vai cepeškrāsnī (180C 3 – 5 min).
4. Šķīvī ieber kvinoju, pievieno fenheļa šķēlītes, apelsīna filejas, gaišās vīnogas sagrieztas uz pusītēm, sakapātu kinzu un apceptu vistas fileju.
5. Pārlej salātus ar olīveļļu, pievieno sāli pēc garšas.
6. Pārber salātus ar Zelta Rieksts salātu mix sēkliņām.