


Laiks: 10 min
Cilvēki: 8
500 ml indijas rieksti ( izmērcēti )
3 ēdamkarotes svaigi spiestas citrona sulas
2 tējkarotes ābolu sidra etiķa
1 ēdamkarote kokosriekstu eļla
2 ēdamkarotes rauga pārslas
1/2 tējkarote sāls
1/4 tējkarotes melni malti pipari
1,5 tējkarote ķiploku pulveris
šķipsniņa oregano, kaltēts baziliks un pētersiļi
1 ēdamkarote ūdens ( pēc vajadzības )
Pagatavošana
Ātri un vienkārši! Indijas riekstus izmērcē 3-4 stundas, un tad sablendē kopā ar pārējām sastāvdaļām. Masu ik pa brīdim samaisot, lai iegūtu viendabīgu masu. Pievieno ūdeni, lai iegūtu vēlamo konsistenci.
Lai labi garšo!