

Laiks: 30 min
Cilvēki: 4
150g sviests
200g brūnais cukurs
200g auzu pārslas
100g rieksti
100g ķirbju sēklas
100g (50/50 žāvētas mellenes/ žāvēti ķirši)
sauja mandeļu skaidiņas
100g Monin medus vai kļavu sīrups
Krāsni uzkarsē 180 grādus karstu. Mazā katliņā izkausē sviestu un cukuru. Kad cukuriņš izkusis, pievieno pārējās sastāvdaļas. Visu rūpīgi samaisa, lai izkusušais sviests un cukurs sasūcās pārslās un riekstos. Masu uzbirdina uz pannas, kura noklāta ar cepamo papīru un cep krāsnī 30 minūtes. Pēc izņemšanas no krāsns ļauj atdzist un nedaudz sažūt. Pasniedz ar jogurtu vai pienu.