


Cilvēki: 6
Riekstu un žāvēto augļu kārta:
100 g Indijas rieksti
150 g dateles
50 g godži ogas
50 g kokosriekstu skaidiņas
70 g ūdens
Aveņu kārta:
300 g aveņu biezenis
40 g kokosriekstu sviests (izkausēts)
60 g agaves sīrups
Mango kārta:
300 g mango biezenis
40 g kokosriekstu sviests (izkausēts)
60 g agaves sīrups
Riekstu un žāvēto augļu kārta:
Pagatavošana:
1. Sablendē riekstus un žāvētos augļus, pievienojot ūdeni.
Aveņu kārta:
Pagatvošana:
1.Sablendē līdz tekstūra ir gluda, bieza un samtaina.
Mango kārta:
Pagatvošana:
1.Sablendē līdz tekstūra ir gluda, bieza un samtaina.
Pasniegšana:
Desertu kārtās iepilda glāzēs.