


150 g auzu pārslu
150 g mini Zelta Rieksts - riekstu un žāvētu augļu
30 g olu baltuma
70 g medus vai kļavu sīrupa
20 g vīnogu kauliņu eļļas
Šķipsna sāls
1.Saputo olu baltumu ar šķipsnu sāls, tad pievieno medu vai kļavu sīrupu un puto līdz masa ir stingra, viendabīga un spīdīga.
2.Samaisa auzu pārslas kopā ar vīnogu kauliņu eļļu, tad pievieno olu baltuma masu, labi samaisa.
3.Cep 180 C 10 min, ik pa laikam samaisot. Tad pievieno riekstus un žāvētos augļus un cep vēl 5 min. Atdzesē.
4.Pasniedz ar čia pudiņu, jogurtu vai pienu pēc izvēles. Uzglabāt 2 nedēļas hermētiski noslēgtā traukā.