


Kā vienā sēkliņā satilpst tik daudz labuma?
Linsēklas tik tiešām ir lieliska un veselīga dabas velte, ar ko papildināt savu ēdienkarti ikdienā, lai uzlabotu gremošanu, vitamīnu un minerālvielu uzsūkšanos un imunitāti.
Linsēklas satur organismam nepieciešamās Omega 3, 6 un 9 taukskābes, minerālvielas – dzelzi, kalciju, cinku, fosforu, magniju un kāliju, šķiedrvielas, kā arī vitamīnus B1, B6.
Maltas linsēklas var izmantot, lai aizstātu olu.
1 ēd.k. linsēklu aplej ar 2 ēd.k. ūdens, izmērcē 10 min un pievieno pankūkās, kūkās kā saistvielu olas vietā. Labi turēs kopā arī kartupeļu pankūkas un pat kotletītes.
Kāpēc izmantot linsēklas olas vietā?